Νέα Martial Way

ALLIANCE JIU JITSU - MARTIAL WAY ΟΑΚΑ

alliance bjj logomartial way logo

 

ALLIANCE JIU JITSU - MARTIAL WAY ΟΑΚΑ

Μια μεγάλη, επίσημη συνεργασία

Όπως είναι γνωστό, το Martial Way πάντα επιδιώκει τη συνεργασία και εκπροσώπηση των μεγαλύτερων και εγκυρότερων παγκοσμίως οργανώσεων στο κάθε στυλ που φιλοξενεί στους χώρους του, έτσι ώστε να διασφαλίζει ύψιστη ποιότητα στη διδασκαλία, έγκυρα και αναγνωρισμένα σε όλον τον πλανήτη διπλώματα και ζώνες για τους μαθητές του αλλά και μέγιστη ασφάλεια στην προπόνηση.
Στα πλαίσια αυτά, το Martial Way ξεκινάει από φέτος επίσημη συνεργασία και εκπροσώπηση απευθείας με την κεντρική οργάνωση της Alliance Jiu Jitsu, η οποία όπως είναι γνωστό σε όποιον ασχολείται με το Brazilian Jiu Jitsu είναι η πιο εκλεκτή και επιτυχημένη ομάδα σε όλον τον κόσμο στο Βραζιλιάνικο αυτό μαχητικό άθλημα, αφού έχει κατακτήσει από το 2008 μέχρι και σήμερα ανελλιπώς όλα τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Brazilian Jiu JItsu και συνολικά κατέχει 11 Παγκόσμιους, 6 Πανευρωπαϊκούς και 5 Βραζιλιάνικους τίτλους.

Στο προπονητικό επίπεδο, τη συνεργασία αυτή στηρίζει ο επίσημος εκπρόσωπος της Alliance στην Ελλάδα, David Δημόπουλος Said, ο οποίος θα είναι ο τεχνικός υπεύθυνος του τμήματος Alliance Jiu Jitsu στο Martial Way. Ο David Δημόπουλος ασκείται στο Brazilian Jiu Jitsu 23 χρόνια, κατέχει την πρώτη βαθμίδα της Μαύρης Ζώνης από τον Fabio Gurgel ιδρυτή της Alliance, έχει κατακτήσει πολλούς εθνικούς και διεθνείς τίτλους και είναι από τους πρωτοπόρους τους αθλήματος στη χώρα μας.

ΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ALLIANCE JIU JITSU
Όπως είναι φυσικό, οι τεράστιες επιτυχίες της Alliance δεν είναι τυχαίες αλλά αποτέλεσμα ποιοτικής και μεθοδικής δουλειάς, καθώς και της φημισμένης μεθόδου διδασκαλίας της Alliance, μίας μεθόδου αποδεδειγμένης στην πράξη και στο πέρασμα του χρόνου. Η μέθοδος αυτή επικεντρώνεται αρχικά στην εκμάθηση των τεχνικών του Brazilian Jiu Jitsu αλλά και ασκήσεων αυτοάμυνας, μέχρι αυτές να γίνουν δεύτερη φύση του ασκούμενου. Μόνον όταν ο μαθητής έχει εμπεδώσει σε βάθος τις τεχνικές του επιτρέπεται να κατέβει σε αγώνες. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύεται η σωματική ακεραιότητα του μαθητή αλλά και η μακροπρόθεσμη επιτυχία του. Αυτός είναι ο λόγος που οι αθλητές της Alliance έχουν τόσο μεγάλη επιτυχία και μένουν στην ομάδα σε βάθος χρόνου.   

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως όλες οι σχολές της Alliance στον κόσμο, στο Martial Way θα φιλοξενούμε τουλάχιστον μία φορά κάθε χρόνο μεγάλο και έμπειρο Βραζιλιάνο εκπαιδευτή της Alliance, ο οποίος εκτός από το ανοιχτό σεμινάριο που θα κάνει, θα διδάσκει και στους μαθητές της σχολής μας για μία εβδομάδα επί καθημερινής βάσεως. Επίσης, οι μαθητές μας θα έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν μέρος στο αντίστοιχο πρόγραμμα με Βραζιλιάνο εκπαιδευτή που θα γίνεται κάθε χρόνο στη σχολή Alliance του David Δημόπουλου.  

ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΩΝΕΣ
Η συμμετοχή στα μαθήματα της Alliance Jiu Jitsu – Martial Way OAKA φυσικά συνεπάγεται δικαίωμα συμμετοχής στις τακτικές εξετάσεις ζωνών από ειδικά προς τούτο εξουσιοδοτημένους εκπαιδευτές της Alliance, με σκοπό την απόκτηση ζωνών και διπλωμάτων έγκυρων και αναγνωρισμένων παγκοσμίως.
Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των μαθημάτων, μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα του Martial Way.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ALLIANCE
Η Alliance ιδρύθηκε to 1993 από τον Romero “Jacare” Cavalcanti και τους μαθητές του, Fabio Gurgel, Alexandre Paiva και Fernando Gurgel. O Romero “Jacare” Cavalcanti κατέχει την έβδομη βαθμίδα της Κόκκινης – Μαύρης ζώνης στο Brazilian Jiu Jitsu, έχει εκπαιδεύσει αμέτρητους Παγκόσμιους και Πανευρωπαϊκούς Πρωταθλητές και είναι ένας από τους μόνον έξι ανθρώπους οι οποίοι έχουν λάβει τη μαύρη ζώνη από τον θρυλικό Rolls Gracie.

 

Τμήμα Τάι Τσι Τσουάν σε Σαββατοκύριακα

taichichuan_logo

 

Από φέτος, στο Martial Way θα λειτουργήσει τμήμα Τάι Τσι Τσουάν σε Σαββατοκύριακα (ένα ΣΚ τον μήνα, από 5 ώρες την ημέρα), το οποίο απευθύνεται σε όσους δεν μπορούν, λόγω χρόνου ή απόστασης, να συμμετέχουν στα καθημερινά μαθήματα. Το τμήμα αυτό θα παρέχει την ύλη του Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου ολοκληρωμένα, όπως και το καθημερινό,  ενώ οι μαθητές του θα μπορούν να εξελίσσονται κανονικά, να συμμετέχουν στις εξετάσεις και να πιστοποιούν την πρόοδό τους με τα αντίστοιχα διπλώματα επιπέδων ή εκπαιδευτών.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ

Οι ημερομηνίες κατά τις οποίες θα διεξαχθούν τα μαθήματα σε Σαββατοκύριακα είναι οι εξής:

24-25/9/2011

22-23/10/2011

5-6/11/2011

17-18/12/2011

21-22/1/2012

4-5/2/2012

10-11/3/2012

21-22/4/2012

19-20/5/2012

16-17/6/2012 TO ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ.

Οι ώρες των ανωτέρω μαθημάτων θα είναι 9.00 - 14.00.

   

Τα μαθήματα ξεκίνησαν!

banner_front_1

 

Αγαπητοί φίλοι

σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματά μας για ενήλικες και παιδιά ξεκίνησαν κανονικά από τις 5 Σεπτεμβρίου και μπορείτε να εγγράφεστε σε αυτά καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Σας ευχόμαστε καλή εκπαιδευτική χρονιά!

   

Καλές Διακοπές!

diakopes

Αγαπητοί φίλοι σας ενημερώνουμε ότι το Martial Way θα παραμείνει κλειστό από την 1η Αυγούστου και θα λειτουργήσει ξανά κανονικά με πλήρες πρόγραμμα, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Καλές διακοπές!

   

Σχολή VIP Protection - Ιούνιος 2001

vip_9-2011_6

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Martial Way στο Μαρούσι, η νέα  Σχολή VIP Protection της ΙΚΜF (International Krav Maga Federation) στην Αθήνα.

Συμμετείχαν και αποφοίτησαν από τη Σχολή οι Γιώργος Τσάτσουλας, Άκης Τριανταφύλλου, Αντώνης Αντωνιάδης, Στέλιος Κορρές, Δημήτρης Χατζηανδρέου, Ηρακλής Χολέβας, Ιωάννης Μαριετάκης και Φώτης Παγώνης οι οποίοι πλέον είναι διπλωματούχοι VIP Bodyguard, πιστοποιημένοι από μία εκ των πλέον έγκυρων οργανώσεων παγκοσμίως, την IKMF. Στη Σχολή συμμετείχε επίσης, ο Αλέξανδρος Κοροτκόβ, πιστοποιημένος εκπαιδευτής της IKMF ο οποίος ολοκλήρωσε την εκπαίδευση προσωπικού ασφαλείας.

Στη Σχολή δίδαξε ο Νταν Όρεν, εκπαιδευτής VIP Protection της IKMF, αυτοάμυνα Κραβ Μαγκά, τακτικές προστασίας του VIP, επιχειρησιακή οδήγηση, σκόπευση, σκόπευση υπό στρες, τακτικές εισόδου και εξόδου του VIP από το όχημα, προστασία του VIP σε δημόσιους χώρους, έρευνα του οχήματος για εκρηκτικά, προστασία της οικίας και της οικογένειας του VIP κ.α. Κατά τη διάρκεια της Σχολής διδάχθηκαν επίσης και πολλά θεωρητικά μαθήματα, απαραίτητα για τη σωστή εκπαίδευση του Σωματοφύλακα.


   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>

tai_chi_banner

 

krav_maga_banner

 

alkimachon_banner