Σχολή VIP Protection - Ιούνιος 2001

vip_9-2011_6

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Martial Way στο Μαρούσι, η νέα  Σχολή VIP Protection της ΙΚΜF (International Krav Maga Federation) στην Αθήνα.

Συμμετείχαν και αποφοίτησαν από τη Σχολή οι Γιώργος Τσάτσουλας, Άκης Τριανταφύλλου, Αντώνης Αντωνιάδης, Στέλιος Κορρές, Δημήτρης Χατζηανδρέου, Ηρακλής Χολέβας, Ιωάννης Μαριετάκης και Φώτης Παγώνης οι οποίοι πλέον είναι διπλωματούχοι VIP Bodyguard, πιστοποιημένοι από μία εκ των πλέον έγκυρων οργανώσεων παγκοσμίως, την IKMF. Στη Σχολή συμμετείχε επίσης, ο Αλέξανδρος Κοροτκόβ, πιστοποιημένος εκπαιδευτής της IKMF ο οποίος ολοκλήρωσε την εκπαίδευση προσωπικού ασφαλείας.

Στη Σχολή δίδαξε ο Νταν Όρεν, εκπαιδευτής VIP Protection της IKMF, αυτοάμυνα Κραβ Μαγκά, τακτικές προστασίας του VIP, επιχειρησιακή οδήγηση, σκόπευση, σκόπευση υπό στρες, τακτικές εισόδου και εξόδου του VIP από το όχημα, προστασία του VIP σε δημόσιους χώρους, έρευνα του οχήματος για εκρηκτικά, προστασία της οικίας και της οικογένειας του VIP κ.α. Κατά τη διάρκεια της Σχολής διδάχθηκαν επίσης και πολλά θεωρητικά μαθήματα, απαραίτητα για τη σωστή εκπαίδευση του Σωματοφύλακα.


tai_chi_banner

 

krav_maga_banner

 

alkimachon_banner