Καλώς Ήλθατε!

banner_front-2

Σας καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Martial Way.
Το Martial Way έρχεται να εκπληρώσει ένα όνειρο πολλών δασκάλων και ασκουμένων των πολεμικών τεχνών, ενώνοντας κάτω από μία σκέπη και σε ισότιμη βάση πολλά, σημαντικά και διαφορετικά στυλ.
Για εμάς, οι πολεμικές τέχνες δεν είναι μόνο άσκηση αλλά και τρόπος ζωής. Ελάτε στον καινούργιο μας χώρο, για να τις γνωρίσετε και να ασκηθείτε μαζί μας. Διαβάστε περισσότερα >>

ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ
Η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Martial Way έχει τη βάση της σε μία πανέμορφη αίθουσα 600 μ2, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, στο ΟΑΚΑ.
Εκεί, πάνω σε ένα τατάμι τεραστίων διαστάσεων από στρώματα Τζούντο, συνολικής έκτασης 308 μ2, το μεγαλύτερο που υπάρχει στην Ελλάδα, θα γίνονται μαθήματα σε έξι διαφορετικές πολεμικές τέχνες για ενήλικες και παιδιά. Αυτό σαν αρχή, γιατί φυσικά έπεται και συνέχεια.
Λόγω της αδιαπραγμάτευτης επιμονής και αφοσίωσης των ανθρώπων μας στην ποιότητα, τα στυλ που εκπροσωπούνται (τώρα αλλά και στο μέλλον) στο Martial Way είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένα και διδάσκονται από μερικούς εκ των πιο έμπειρων και επιφανών Ελλήνων εκπαιδευτών, σε πολύ στενή και άμεση σχέση με τις μεγαλύτερες, εγκυρότερες και πλέον αναγνωρισμένες ελληνικές και παγκόσμιες ομοσπονδίες και οργανώσεις, προσδίδοντας έτσι στο εγχείρημά μας ακόμη μεγαλύτερο κύρος και σοβαρότητα.
Κοντά στις πολεμικές τέχνες, στο Martial Way θα φιλοξενούνται επίσης και οι εναλλακτικές θεραπείες, αφού πίστη όλων μας είναι ότι η βάση όλων των πολεμικών τεχνών αλλά και η απαραίτητη προϋπόθεση για οτιδήποτε θέλει κάποιος να επιτύχει στη ζωή του είναι η καλή υγεία. Έτσι, στον χώρο μας θα γίνονται μαθήματα αλλά και ατομικές συνεδρίες Ταϊλανδέζικου μασάζ, Σιάτσου, Ρεφλεξολογίας, Αρωματοθεραπείας κ.α., πάντα από πολύ έμπειρους και σοβαρούς θεραπευτές.
Τέλος, επειδή το Martial Way φιλοδοξεί να γίνει το σπίτι των πολεμικών τεχνών και όχι μόνον των δασκάλων που θα διδάσκουν σε αυτό, ο χώρος θα παραχωρείται κατά τα Σαββατοκύριακα σε σοβαρούς δασκάλους για τη διοργάνωση των σεμιναρίων τους. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα για τα διεθνή σεμινάρια, αφού, όπως προείπαμε, δεν υπάρχει αντίστοιχη αίθουσα σε όλη την Ελλάδα, με στρωμένο τατάμι Τζούντο 308 μ2, ειδικά οργανωμένη για να φιλοξενεί πολεμικές τέχνες.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ
Το μήνυμά μας είναι ότι οι πολεμικές τέχνες μπορούν να εκφράσουν έναν γεμάτο αξίες, αξιοπρεπή και υπερήφανο τρόπο και στάση ζωής, που έρχεται από πολύ μακριά και πηγαίνει πολύ μακριά.
Πίστη όλων των ανθρώπων μας είναι ότι αν η εξάσκηση γίνεται με τον σωστό τρόπο και πνεύμα και από ανθρώπους έμπειρους και αφοσιωμένους, οι πολεμικές τέχνες μπορούν να αποτελέσουν την απάντηση σε πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος και αφορούν την υγεία, την ψυχοσωματική ισορροπία και την ασφάλειά του.
Στην Ακαδημία πολεμικών τεχνών Martial Way είναι ευπρόσδεκτοι άνθρωποι όλων των ηλικιών και φυσικής κατάστασης, ανεξαρτήτως φύλου, θρησκείας ή εθνικότητας, αφού πίστη μας είναι ότι οι πολεμικές τέχνες στις μέρες μας βασικό σκοπό έχουν να βελτιώνουν τις ζωές όλων μας, προάγοντας την υγεία, την ισορροπία, την αρμονία, τη δύναμη και το μαχητικό πνεύμα, και να ενώνουν αντί να χωρίζουν τους ανθρώπους.
Όλοι οι συντελεστές του Martial Way σας περιμένουμε με χαρά να συναντηθούμε από κοντά για να σας βοηθήσουμε να γνωρίσετε τον θαυμαστό κόσμο των πολεμικών τεχνών, αποκομίζοντας πολύ μεγάλα οφέλη για την υγεία και τη ζωή σας.

Με εκτίμηση
Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Martial Way

tai_chi_banner

 

krav_maga_banner

 

alkimachon_banner