Τμήματα

ΠΙΛΑΤΕΣ ΜΑΤ

Pilates lowΓΕΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ: Το Pilates είναι μία ολοκληρωμένη μέθοδος γυμναστικής. Συνδυάζει τη δύναμη, τον έλεγχο και την ευλυγισία/ευκαμψία με σκοπό να δημιουργήσει ένα σώμα δυνατό χωρίς μυϊκές ανισορροπίες. Το Mat περιλαμβάνει ασκήσεις στο στρώμα για όλο το σώμα.

Περισσότερα: ΠΙΛΑΤΕΣ ΜΑΤ

 

ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ (ΝΥΧΙ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ)

Eagle_claw_1ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ: Το Νύχι του Αετού (Eagle Claw – Ying Jow Pai) είναι ένα στιλ του παραδοσιακού κινεζικού Κουνγκ Φου, γνωστό για τις περίφημες μαχητικές τεχνικές και τους εξαίρετους μαχητές της μακραίωνης ιστορίας του, την ποικιλομορφία των τεχνικών του, την πλούσια ύλη και την πανέμορφη τεχνική του.

Περισσότερα: ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ (ΝΥΧΙ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ)

   

ΚΑΠΟΕΪΡΑ

roda_sΓΕΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ: Η Καποέιρα μας ήρθε από τη Βραζιλία και είναι γνωστή ως «ο χορός της ελευθερίας». Πρόκειται ταυτόχρονα για μουσική, χορό, τραγούδι, παιχνίδι αλλά και, κυρίως, πολεμική τέχνη. Φημίζεται για τις όμορφες ακροβατικές κινήσεις της, οι οποίες ωστόσο δεν την καθιστούν απαγορευτική για τις μεγαλύτερες ηλικίες, αφού υπάρχουν στυλ και χωρίς ακροβατικά.

Περισσότερα: ΚΑΠΟΕΪΡΑ

   

ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ

Krav-Maga_s ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ: Το Κραβ Μαγκά είναι ένα Ισραηλινό μαχητικό σύστημα επικεντρωμένο αποκλειστικά στην αυτοάμυνα. Δημιουργήθηκε για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, στην πορεία όμως εξελίχθηκε από τον ίδιο τον ιδρυτή του ώστε να απευθύνεται και σε πολίτες.

Περισσότερα: ΚΡΑΒ ΜΑΓΚΑ

   

ΤΖΟΥΝΤΟ

judo_s ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ: Το Τζούντο είναι μία από τις δύο πολεμικές τέχνες που εξελίχθηκαν σε Ολυμπιακά Αγωνίσματα. Κατάγεται από την Ιαπωνία και η έμφαση κατά την εξάσκησή του δίνεται κυρίως σε τεχνικές πάλης.

Περισσότερα: ΤΖΟΥΝΤΟ

   

ΑΪΚΙΝΤΟ

aikido_s ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ: To Αϊκίντο είναι μία από τις πιο δημοφιλείς Ιαπωνικές πολεμικές τέχνες, βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της οποίας είναι η αρμονία και η κυκλικότητα στις κινήσεις, καθώς επίσης και η πλήρης απουσία αγώνων.

Περισσότερα: ΑΪΚΙΝΤΟ

   

ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ

roda_s ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ: To Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου είναι μία πολεμική τέχνη/μαχητικό άθλημα που κατάγεται, όπως το λέει και το όνομά της, από τη Βραζιλία. Έγινε διάσημο από τη συμμετοχή του στους αγώνες χωρίς όρους και εξειδικεύεται στην πάλη εδάφους.

Περισσότερα: ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ

   

ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ

Tai-Chi_s ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ: To Τάι Τσι Τσουάν είναι μία από τις παλαιότερες και πιο σεβαστές κινέζικες πολεμικές τέχνες, η οποία ωστόσο είναι φημισμένη σε όλον τον κόσμο σαν ένα πολύ καλό και αποτελεσματικό σύστημα υγείας.

Περισσότερα: ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ

   

Kids KRAV MAGA

 

To Kids Krav-Maga είναι ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που παρέχει πραγματικές λύσεις και βοηθά τα παιδιά να είναι δυνατά και γεμάτα αυτοπεποίθηση, και αγάπη για τη ζωή. Τα παιδιά αποκτούν μεθοδικά και διασκεδαστικά την ικανότητα να προστατεύουν τον εαυτό τους. Τα μαθήματα διαρκούν περίπου 1 ώρα και παραδίδονται μια φορά την εβδομάδα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Martial-Way στο ΟΑΚΑ (Ποδηλατοδρόμιο).

Περισσότερα: Kids KRAV MAGA

   

tai_chi_banner

 

krav_maga_banner

 

alkimachon_banner