• ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

    ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ

    ΟΑΚΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ

    Η βάση της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Martial Way βρίσκεται στο πανέμορφο ΟΑΚΑ (Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών) και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, σε μία ευρύχωρη αίθουσα 600 τετραγωνικών μέτρων, με όλες τις ανέσεις, η οποία πληροί όλες τις προδιαγραφές που απαιτεί ο αθλητικός νόμος.

    Η πρόσβαση είναι πάρα πολύ καλή, αφού μπορείτε να έρθετε μέσω της Αττικής Οδού (έξοδος 10Β αν έρχεστε από Αεροδρόμιο και 10 αν έρχεστε από Ελευσίνα), της Λ. Κηφισίας, της Λ. Κύμης αλλά και του ΗΣΑΠ.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ

Το Ποδηλατοδρόμιο είναι το γήπεδο του οποίου την οροφή κοσμεί η μικρή στέγη Καλατράβα. Είναι πολύ εύκολο να το βρείτε, αφού δεσπόζει σε όλο το σύμπλεγμα του Ολυμπιακού Σταδίου, από όπου κι αν έρχεστε. Είναι το πρώτο γήπεδο που συναντάτε ερχόμενοι από τη Λεωφόρο Κύμης και το τελευταίο ερχόμενοι από τη Λεωφόρο Κηφισίας.

πυλη ΣΤ

ΕΑΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΑΠΟ Λ. ΚΥΜΗΣ: Θα βρείτε την είσοδο Στ΄ του Ποδηλατοδρομίου μόλις μπείτε στη Λεωφόρο Σπύρου Λούη, ακριβώς στο δεύτερο άνοιγμα του διαζώματος, ΠΡΙΝ από το φανάρι του Κολυμβητηρίου

ΕΑΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΑΠΟ Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Η είσοδος Στ΄ του Ποδηλατοδρομίου είναι η τελευταία είσοδος του ΟΑΚΑ πριν φτάσετε στην Κύμης και ΑΦΟΥ περάσετε το Κολυμβητήριο και το φανάρι του.

ΑΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Μόλις μπείτε από την κεντρική θύρα του Ποδηλατοδρομίου στη Σπύρου Λούη με το αυτοκίνητό σας (υπάρχει πολύ μεγάλο πάρκινγκ), θα πρέπει να στρίψετε αριστερά και να σταθμεύσετε στο τέλος του πάρκινγκ. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κατεβείτε από τον κατηφορικό δρόμο που θα βρείτε μπροστά σας και να μπείτε στο κτίριο από τη μεγάλη γυάλινη πόρτα. Εκεί, αριστερά, θα βρείτε την Ακαδημία μας.

ΑΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ: Μόλις βγείτε στον σταθμό της Ειρήνης θα δείτε το Ποδηλατοδρόμιο ευθεία μπροστά σας. Θα πρέπει να προχωρήσετε προς τα εκεί και να περάσετε από τον πλακόστρωτο δρόμο που περνάει ανάμεσα από το Ποδηλατοδρόμιο και το Κολυμβητήριο, ώστε να βρεθείτε από την μπροστινή πλευρά του Ποδηλατοδρομίου, προς τη Λεωφόρο Σπύρου Λούη και στο επίπεδο του πάρκινγκ. Μόλις φτάσετε στην έξοδο προς τη Σπύρου Λούη, θα πρέπει να στρίψετε δεξιά, να μπείτε στο πάρκινγκ του Ποδηλατοδρομίου και να προχωρήσετε μέχρι το τέλος του. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κατεβείτε από τον κατηφορικό δρόμο που θα βρείτε μπροστά σας και να μπείτε στο κτίριο από τη μεγάλη γυάλινη πόρτα. Εκεί, αριστερά, θα βρείτε την Ακαδημία μας.