Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Martial Way

Σας καλωσορίζουμε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Martial Way.

Το Martial Way δημιουργήθηκε το 2009 προκειμένου να εκπληρώσει ένα όνειρο πολλών δασκάλων και ασκουμένων των πολεμικών τεχνών, ενώνοντας κάτω από μία σκέπη και σε ισότιμη βάση πολλά, σημαντικά και διαφορετικά στυλ.

Για εμάς, οι πολεμικές τέχνες δεν είναι μόνο άσκηση αλλά και τρόπος ζωής. Ελάτε στον καινούργιο μας χώρο, για να τις γνωρίσετε και να ασκηθείτε μαζί μας.

Οι δραστηριότητες μας

Η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Martial Way έχει τη βάση της σε μία πανέμορφη αίθουσα 600 μ2, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, στο ΟΑΚΑ.

Εκεί, πάνω σε ένα τατάμι τεραστίων διαστάσεων από στρώματα Τζούντο, συνολικής έκτασης 308 μ2, το μεγαλύτερο που υπάρχει στην Ελλάδα, γίνονται μαθήματα σε επτά διαφορετικές πολεμικές τέχνες για ενήλικες και παιδιά.

Λόγω της αδιαπραγμάτευτης επιμονής και αφοσίωσης των ανθρώπων μας στην ποιότητα και την καλή υγεία, τα στυλ που εκπροσωπούνται (τώρα αλλά και στο μέλλον) στο Martial Way είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένα και διδάσκονται από μερικούς εκ των πιο έμπειρων και επιφανών Ελλήνων εκπαιδευτών, σε πολύ στενή και άμεση σχέση με τις μεγαλύτερες, εγκυρότερες και πλέον αναγνωρισμένες ελληνικές και παγκόσμιες ομοσπονδίες και οργανώσεις, προσδίδοντας έτσι στο εγχείρημά μας ακόμη μεγαλύτερο κύρος και σοβαρότητα.

Τέλος το Martial Way έχει πλέον καταξιωθεί σαν το σπίτι των πολεμικών τεχνών και όχι μόνον των δασκάλων που διδάσκουν σε αυτό, αφού ο χώρος παραχωρείται κατά τα Σαββατοκύριακα σε σοβαρούς δασκάλους για τη διοργάνωση των σεμιναρίων τους, κάτι πολύ σημαντικό ιδιαίτερα για τα διεθνή σεμινάρια, αφού, όπως προείπαμε, δεν υπάρχει αντίστοιχη αίθουσα σε όλη την Ελλάδα, με στρωμένο τατάμι Τζούντο 308 μ2, ειδικά οργανωμένη για να φιλοξενεί πολεμικές τέχνες.

Το μήνυμα μας

Για εμάς οι πολεμικές τέχνες σημαίνουν άσκηση, υγεία και ισορροπία. Όταν κάτι λείπει από αυτά, η άσκηση είναι ελλιπής. Πίστη όλων μας είναι ότι εάν η εξάσκηση γίνεται με τον σωστό τρόπο και πνεύμα και από ανθρώπους έμπειρους και αφοσιωμένους, οι πολεμικές τέχνες μπορούν να αποτελέσουν την απάντηση σε πολλά από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να οδηγήσουν τον σύγχρονο άνθρωπο σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Αξιοπρεπή και υπεύθυνο, με αξίες και ιδανικά!

Στην Ακαδημία πολεμικών τεχνών Martial Way είναι ευπρόσδεκτοι άνθρωποι όλων των ηλικιών και φυσικής κατάστασης, ανεξαρτήτως φύλου, θρησκείας ή εθνικότητας, αφού πίστη των ανθρώπων του είναι ότι οι πολεμικές τέχνες στις μέρες μας βασικό σκοπό έχουν να βελτιώνουν τις ζωές όλων μας, προάγοντας την υγεία, την ισορροπία, την αρμονία, τη δύναμη και το μαχητικό πνεύμα, και να ενώνουν και όχι να χωρίζουν τους ανθρώπους.

Όλοι οι συντελεστές του Martial Way σας περιμένουμε με χαρά να συναντηθούμε από κοντά και να σας βοηθήσουμε να γνωρίσετε τον θαυμαστό κόσμο των πολεμικών τεχνών, αποκομίζοντας πολύ μεγάλα οφέλη για την υγεία και τη ζωή σας.

Με εκτίμηση
Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Martial Way

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δευ-Παρ 14:00 - 16:30
Δευ-Παρ 17:00 - 22:00

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

+ 210 2840588
+ 210 6837063

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ - ΟΑΚΑ
Λεωφ. Ολυμπιονίκου Σπ. Λούη Μαρούσι 15123, Αθήνα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email
+ info[@]martialway.gr